Пријављивање за књигу

Речник интернета и дигиталне комуникације (књига)

Хостинг компанија mCloud из Београда поклања српској интернет заједници Речник интернета и дигиталне комуникације (енглеско-српски).

Речник у свом штампаном облику, као књига са 240 страна, иницијално је намењен само за ОДАБРАНЕ пословне субјекте, образовне установе, струковна удружења, организације и медије. За остале субјекте смо предвидели бесплатно преузимање дигиталне публикације Речника (ПДФ).

Међутим, претпостављамо да смо вероватно неке БИТНЕ субјекте неоправдано пропустили да обрадујемо и штампаном верзијом Речника. Битни субјекти су фирме/организације од националног значаја. А не појединци.

Зато смо омогућили да бесплатне штампане примерке Речника (књиге) могу да добију и они који се пријаве и за то имају добар РАЗЛОГ. А добар разлог је, на пример, да им је књига потребна за библиотеку за запослене у фирми/организацији. А не за личне потребе, јер за то је довољан и ПДФ и веб-сајт.

Дакле, само БИТНИ субјекти од националног значаја, који имају оправдан РАЗЛОГ за добијање књиге, треба да унесу своје податке у образац у наставку:


    * сви подаци су обавезни

    Кликом на ПРИЈАВЉИВАЊЕ, слажете се са Политиком приватности.

    О начину испоруке или месту преузимања, уколико спадате у субјекте којима је ова опција намењена, бићете обавештени е-поштом.