Пријављивање за књигу
(само за пословне субјекте)

Речник интернета и дигиталне комуникације (књига)

Хостинг компанија mCloud из Београда поклања српској интернет заједници Речник интернета и дигиталне комуникације (енглеско-српски).

Штампани облик Речника, као књига са 240 страна, иницијално је намењен САМО ЗА ОДАБРАНЕ ПОСЛОВНЕ СУБЈЕКТЕ, као што су фирме, образовне установе, струковна удружења, организације и медији. Не и за појединце.

А за све појединце, физичка лица која нису пословни субјекти – предвидели смо само бесплатно преузимање дигиталне публикације Речника (ПДФ) и овај веб-сајт на коме сте, који такође садржи све  појмове из Речника.

Претпостављамо да смо вероватно неке БИТНЕ пословне субјекте неоправдано иницијално пропустили да обрадујемо и штампаном верзијом Речника. Битни пословни субјекти су фирме/организације од националног значаја, а то свакако нису појединци који просто желе књигу, јер немамо толики буџет који би задовољио толике додатне трошкове за штампање.

Зато смо омогућили да бесплатне штампане примерке Речника (књиге) могу да добију и они ПОСЛОВНИ СУБЈЕКТИ који се пријаве и за то имају добар РАЗЛОГ. А добар разлог је, на пример, да им је књига потребна за библиотеку за запослене у фирми/организацији. А не за личне потребе појединаца, јер њима смо наменили бесплатан ПДФ и веб-сајт.

Дакле, само БИТНИ пословни субјекти (а не појединци), од националног значаја, који имају оправдан РАЗЛОГ за добијање књиге, треба да унесу своје податке у образац у наставку:


    * сви подаци су обавезни

    Кликом на ПРИЈАВЉИВАЊЕ, слажете се са Политиком приватности.

    О начину испоруке или месту преузимања књиге, само уколико спадате у битне пословне субјекте којима је ова опција намењена, бићете обавештени е-поштом.