Prijavljivanje za knjigu
(samo za poslovne subjekte)

Rečnik interneta i digitalne komunikacije (knjiga)

Hosting kompanija mCloud iz Beograda poklanja srpskoj internet zajednici Rečnik interneta i digitalne komunikacije (englesko-srpski).

Štampani oblik Rečnika, kao knjiga sa 240 strana, inicijalno je namenjen SAMO ZA ODABRANE POSLOVNE SUBJEKTE, kao što su firme, obrazovne ustanove, strukovna udruženja, organizacije i mediji. Ne i za pojedince.

A za sve pojedince, fizička lica koja nisu poslovni subjekti – predvideli smo samo besplatno preuzimanje digitalne publikacije Rečnika (PDF) i ovaj veb-sajt na kome ste, koji takođe sadrži sve  pojmove iz Rečnika.

Pretpostavljamo da smo verovatno neke BITNE poslovne subjekte neopravdano inicijalno propustili da obradujemo i štampanom verzijom Rečnika. Bitni poslovni subjekti su firme/organizacije od nacionalnog značaja, a to svakako nisu pojedinci koji prosto žele knjigu, jer nemamo toliki budžet koji bi zadovoljio tolike dodatne troškove za štampanje.

Zato smo omogućili da besplatne štampane primerke Rečnika (knjige) mogu da dobiju i oni POSLOVNI SUBJEKTI koji se prijave i za to imaju dobar RAZLOG. A dobar razlog je, na primer, da im je knjiga potrebna za biblioteku za zaposlene u firmi/organizaciji. A ne za lične potrebe pojedinaca, jer njima smo namenili besplatan PDF i veb-sajt.

Dakle, samo BITNI poslovni subjekti (a ne pojedinci), od nacionalnog značaja, koji imaju opravdan RAZLOG za dobijanje knjige, treba da unesu svoje podatke u obrazac u nastavku:


    * svi podaci su obavezni

    Klikom na PRIJAVLJIVANJE, slažete se sa Politikom privatnosti.

    O načinu isporuke ili mestu preuzimanja knjige, samo ukoliko spadate u bitne poslovne subjekte kojima je ova opcija namenjena, bićete obavešteni e-poštom.