Додатне информације

Наш Речник у књижари „Urban Books“ као промо поклон

Промотивни партнер нашег пројекта Речник интернета и дигиталне комуникације је издавачка кућа „Urban Reads“ из Београда, тачније њихова књижара „Urban Books“, која се налази у Његошевој 53.

 

 

У књижари ушушканој на углу Његошеве и Кнегиње Зорке, која је отворена од 9.00 до 20.00, а суботом 10.00-18.00, можете да пронађете старе и нове наслове по повољнијим ценама, стрипове и поклоне за све прилике.

Наш Речник интернета и дигиталне комуникације је, као што знате, БЕСПЛАТАН, те зато не можете да га купите, већ вам је доступан као промо поклон за оне који у књижари потроше више од 3000 динара. Остали могу у књижари да га опипају и прелистају, а потом га преузму у облику дигиталне публикације или да претраже онлајн речник.

 

 

Како се Речник нашао у „Urban Books“? Тачно је да уредница Речника живи преко пута књижаре, али права истина је да је „Urban Reads“ суоснивач штампарије ФУК, која је произвела наше штампано издање.

А како да ви лако пронађете књижару? Дигитално је доступна на urbanreads.rs, а за физичку локацију кликните на https://g.page/urban-books-comics.

 

Back to list

ПОВРАТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.